#Once upon a time

New_9

New_11

Zi de vara, pana-n seara…Bonsoir, mes dames, a aparut si momentul sandalelor rosii cu buline !Pregatirea postarii de astazi a durat trei zile, ca-n povesti : facutul pozelor, prelucratul si “cosmetizatul” si nu in ultimul rand – conceperea povestii si asternerea ei pe hartia virtuala.

A fost odata ca niciodata o prietena minunata, care s-a gandit sa ma bucure de ziua mea cu ce altceva, daca nu cu o pereche noua de incaltari. Practic imi aterizase retina in urma cu cateva zile pe aceste sandale (click) si eram profund fascinata de perfectiunea acelui rosu si de finetea bulinelor albe. Mai are rost sa continui cu exemplificarea senzatiei ? Cert este ca euforia a explodat in mine si mi-a colorat obrajii in rozul cel mai trandafiriu cu putinta in momentul in care Alexandra mi-a pus cutia magica in brate. Multumesc, draga mea ! Intotdeauna prietenii stiu de ce….

Si tot asa, Alexa, Daiana si sandalele rosii cu buline albe au avut o intalnire plina de fast si de zambete si de entuziasm, pe acesta din urma perpetuandu-l ulterior si prin cateva fotografii cu fericita purtatoare schimbate fugar prin mesaje. Si au trait fericite pana la adanci si indepartate purtari si se spune ca amintirea lor inca mai dainuie si in seara in care va astern aici povestea.

New_8

New_7

Proudly wearing Alexa’s dottish sandals, P&B jeans, H&M blouse. Photos with love by Andrew M.

New_6

New_5

Topaiam pe buline ! #dots #red

New_3

New_12

New_colaj 2New_colaj 3

Salutations, mes belles !

Toujours ici pour vous, Daiana

Advertisements

One thought on “#Once upon a time

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s