That black geometry

New_6

New_2

Mes belles, astazi este despre simplitate si geometrie. In tineretile mele nu as fi renuntat nici in ruptul capului la multitudinea de culori aprinse si explozia de imprimeuri, fara a tine cont de modul in care texturile si croielile hainelor se imbina si imbraca trupul.Stiti cum se spune, odata cu varsta, schimbam si perceptia asupra tuturor faptelor, iar vestimentatia nu este nici ea data la o parte din ecuatie. Unii ajung sa se redescopere si sa isi transforme stilul intr-o declaratie a sinelui, altii stagneaza (si poarta chiar si la maturitate acelasi tipar de vesminte precum in vremea adolescentei).  Bine, eu nu am uitat nici persoanele care urmeaza aceeasi directie pe parcursul vietii lor, irosind astfel placutul unui trup frumos, pe care il ascund sub straturi lalai de tesaturi incerte, dar cred ca nu vreti sa fiti voi asa, nu ?

Revenind, am cam pus deoparte anumite piese vestimentare din anii de facultate. Prioritatile se schimba, stilul de viata capata alte valente, iar hainele trebuie sa tina si ele pasul. Ati observat (cred) ca port destul de rar imprimeuri si ca prefer in general hainele in linii simple, bine definite si culori “exploatabile”. Am inceput sa fiu foarte atenta si la suprapunerea de lungimi si texturi.

In momentele mele “artistice” insa, mai las la o parte cate ceva din principiul “nu atat de…mini” – ceea ce am considerat de cuviinta sa fac zilele acestea, cand am facut fotografiile. Am vrut ceva neincarcat, dar catchy, chiar daca nu urma sa port tinuta pe undeva. Am ales vesta neagra, pe care am apropiat-o de talie cu o curea subtire si pantofii rosii. Nimic mai simplu.

New_7New_1

New_4

New_5

No name west, Stradivarius belt, Salomina shoes. Photos by Andrew M.

New_3

Stiti ce tin in mana  ? Eh, cum sa lipseasca o rochie rosie ? Ati vazut-o deja vara trecuta in postarea de aici (click). O pastrez cu sfintenie pentru marea intalnire cu vara cea atat de minunata pe malul marii si pe voi va pup si va astept si data viitoare pe blog.

Salutations, mes belles !

Love,

Daiana

Advertisements

One thought on “That black geometry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s