Dolce far niente

1

Capture3

Bonjour mes belles, da, a fost o lunga absenta in ceea ce priveste tinute noi de prezentat aici in coltisorul meu de suflet.But I am back !

A inceput soarele sa se arate, incep sa iasa din dressing si hainutele mele vesele, colorate si optimiste.

Spre exemplu, acesti pantaloni cu imprimeu floral, primii de acest fel pe care ii am. Ma binedispun instantaneu doar privindu-i. Cred ca ii binedispun si pe ceilalti (sper!), caci ieri multe perechi de ochi poposeau asupra lor in metrou.

Capture6

Pornind de la pantalonii cei veseli, am adaugat in timp record puloverul oversized, am marcat talia cu o centura subtire si am desavarsit tinuta de sambata cu balerinii rosii (avem mult de umblat si dispozitie pentru tocuri egala cu zero). Am stat nitel pe ganduri intrebandu-ma care geanta sa fie si m-am oprit asupra celei galbene (si nu numai pentru ca e o culoare exploziva, dar si pentru ca este comoda la purtat, hehe).

5

Perfect wandering session wearing Stradivarius bag, H&M flats, Zara trousers, C&A sweater, Bershka belt. Photos by Andrew M.

6498

Si cum imi place mie sa imi petrec weekendurile de fiecare data in alt stil (interesul pentru limbi si culturi straine este de vina), pentru acesta mi-am dorit doar un “dolce far niente” italian. Cui nu i-ar placea o asa delectare ?

Capture410

Pana la viitoarea tinuta, iti multumesc tie, cititoare/cititor, ca ai dat click aici si te invit sa intri “in the box” si pe Facebook aici si aici.

Si sunt activa si pe Instagram, da ! Daca esti curios/curioasa, un click micut aici te va duce la daiana_hamza.

Du coup salutations, mes belles !

Advertisements

2 thoughts on “Dolce far niente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s