#happy anniversary #the box is still here

New_New_1

Wearing : C&A sweater, H&M trousers, Bershka shoes. Photos by Andrei M. Location : SENECA Anticafe

2_600x800

Happy anniversary to me ! Fashion In a Box is my little 1 year old child ❤

5

Bonsoir mes belles, iata ca de multa vreme pregatesc postarea aceasta.

S-a vrut a fi un super proiect, iar Fashion in a Box a implinit primul sau anisor in primele zile ale lui ianuarie 2015 si ma simt mandra…! Este primul meu an de blogging, in care am invatat cat pentru o jumatate de viata. Am interactionat cu oameni noi, am “furat” secrete de la veteranele acestei nise, am experimentat stiluri, am invatat un minimum de know-how intr-ale editarii fotografiilor, mi-am redescoperit prioritatile in ceea ce priveste shopping-ul si, foarte important, i-am molipsit pe cei din jur cu entuziasmul meu de incepator (acum iubitul meu este cel care ma intreaba nevinovat : “Dar cand mai iesim la pozat, iubito ? Propun sa…”). Si mereu vine cu cate o idee nastrusnica, iar contributia lui se vede in absolut fiecare postare a mea, de asta va asigur, mes belles.

De altfel si tematica postarii aniversare isi are radacinile tot in ideile sale. Acum un an deschideam blogul cu un munte de emotii si temeri, imortalizat insa dezinvolt in cateva fotografii, in care va aratam cutiile mele cu accesorii, pantofii albastri preferati si colierul masiv stralucitor – prima mea declaratie de stil. Again, eram o incepatoare….

78

Aceiasi itemi sunt acum vedetele tinutei alese pentru intalnirea noastra din seara aceasta, iar nostalgia ma cuprinde in timp ce va scriu aceste randuri.

Va multumesc din suflet ca ma cititi si va astept cu acelasi mare drag si crescanda nerabdare sa trageti cu ochiul in the Box si in 2015 !

Salutations, mes belles !

4

93_600x800106

Advertisements

2 thoughts on “#happy anniversary #the box is still here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s