Why not the pink coat ?

roz

“The tones of gray, pale turquoise and pink will prevail.” Christian Dior

Bonjour, mes belles ! Nu sunt eu infocatul fan al rozului, insa…uneori nu sunt capabila sa ii opun rezistenta. Desi suntem femei mature, in subconstientul nostru rozul mereu va ‘trai’ pitit undeva, gata sa redevina din cand in cand acel simbol de nezdruncinat al copilariei lipsite de griji.

Un astfel de moment am trait si eu pe cand ma uitam lung si atent pe rafturile magazinului New Yorker. Exact ATUNCI mi s-a revelat. Astazi este despre paltonul acesta moale, pufos si roz pal : sau cum sa transpun usor confortul si caldura zilelor de liniste si relaxare din casa direct in vestimentatia de strada.

Paltonul in sine fiind piesa de rezistenta a tinutei, celelalte au pastrat linia simpla, all black, cu care v-am obisnuit deja.

Acum astept zilele de primavara, cand il voi putea scoate la plimbare peste un tricou sau o bluza lejera, asortat unor pantofi sport albi.

54

Wearing : New Yorker coat, H&M leather pants, random boots and bag / palton New Yorker, pantaloni din piele H&M, geanta si ghete no brand. Photos by Andrei M.

pinkDSCN3417FotorCreated

HAPPY IN POWDER PINK

3

Pe tine ce culoare te face fericita ?

Salutations, mes belles !

 

Advertisements

9 thoughts on “Why not the pink coat ?

  1. Ce haina frumoasa 🙂 atat culoarea, cat si modelul. Nici eu nu sunt o infocata a rozului, dar aici este chiar combinat bine cu nuantele neutre, iese in evidenta! O zi frumoasa!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s