Camel coat and precious books

69 10

Mi-am dedicat ziua de sambata lumii cartilor. O vizita in librarie se afla pe lista mea de prioritati si am profitat de pretextul oferit de organizarea Targului Gaudeamus pentru a-mi imbogati biblioteca personala.A fost exact cum ma asteptam de la un eveniment cultural in Bucuresti, in zi de sfarsit de saptamana : un cocktail de aglomeratie, entuziasm, haos, activitati, discursuri si …. carti – miza principala. Singurul regret ? Din cauza aglomeratiei nu am reusit sa petrec suficient timp la fiecare stand si sa fac o analiza mai riguroasa a titlurilor oferite. Poate intr-o librarie linistita….

Quotation-Groucho-Marx-television-good-Meetville-Quotes-264067

4

Photography by Andrei M

Tinuta am ales-o repede (atipic mie). Trebuia sa fie calduroasa, nu mohorata, dar si comoda, dat fiind ca ma asteptau multe ore de umblat si alergat printre standuri.2 3 Cum de pantalonii din piele si de puloverul burgundy aproape ca nu ma mai separ de cand le-am cumparat, am ales sa le stilizez astfel incat sa nu arat mereu la fel. Am adaugat o curea subtire in talie si colierul multistrat din H&M. Am purtat ghete negre – mi-am dorit sa functioneze ca o prelungire optica a pantalonilor, astfel incat sa para ca am imbracat un adevarat “echipament” din piele.1 5 7

Am adaugat tinutei si trei piese foarte dragi mie. Poseta care se apropie de un model consacrat al casei Chanel, esarfa cu bufnite si paltonul Zara, primul meu palton camel, care are si detalii din piele neagra, inca un motiv in plus ca sa il tin la loc de cinste in sifonier.

8 11 12 13 14 15

Acum sunt linistita, intre paturi, studiind noile carti achizitionate. Intr-o zi o sa le dedic o postare speciala, in care o sa imi puteti vedea mica biblioteca (e in curs de construire !)

Biblioteca si dressingul fac casa buna in universul unei femei, nu e asa, mes belles ? Sunt interesata de opinia voastra ❤

Salutations !

Advertisements

One thought on “Camel coat and precious books

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s