Burgundy parts

613

8

Va scriu (in sfarsit, dupa o cam lunga absenta) in timp ce ‘ascult’ in casti pentru a nu stiu cata oara acelasi film, ‘Devil wears Prada’. Eram inca o copila atunci cand a aparut filmul, dar inca exercita aceeasi fascinatie asupra mea, ca si atunci.

Este una din acele activitati secrete care ma relaxeaza, dar totodata care ma si face sa cad pe ganduri si sa ma intreb cum ar fi sa fiu in locul personajului principal si sa ma invart intr-o lume stralucitoare, exclusivista, dar in acelasi timp destul de superficiala, dar si de meschina, o lume pe care te pliezi sau in care nu te integrezi absolut deloc. Este un soi de alegere din seria ‘A fi sau a nu fi’. Eu insa nu ma vad preocupandu-ma doar de suprafata, de aparenta, in speta doar de felul in care arat. In viziunea mea (naiva, ar spune unii, poate), moda se armonizeaza cu preocuparea pentru arta, pentru cultura, pentru frumos, in marea diversitate de forme pe care aceste concepte le imbraca. Ma intreb ce mesaj ar transmite o femeie al carei cel mai de pret atribut este doar infatisarea fizica ? Forta interioara ? Da. Atractie ? Da. Caldura sufleteasca si ‘ghes’ spre a intra in vorba cu ea ? Hmm…discutabil.

Departe de mine aceste semnale, pe care sper ca nu vi le transmit.

Revenind la tematica de baza, tinuta : am purtat-o duminica trecuta, la o iesire la film. In afara botinelor si a gentii, totul este nou-nout in sifonier, atat ca tipologie, cat si culoare. Puloverul este din C&A, iar fusta din piele am gasit-o in H&M.

2 3 5

4 7

Nu sunt incantata de faptul ca postarea aceasta a cam intarziat. Trec insa printr-o perioada destul de aglomerata, dar sper ca in curand voi aduce cateva imbunatatiri vietii, precum si blogului. Cine stie, poate fi vorba si despre o rubrica noua sau un concurs ๐Ÿ™‚

1 10 11

DSCN2591

Sper sa va placa tinuta si ca intotdeauna astept cu nerabdare comentariile voastre.

Salutations, mes belles !

Advertisements

21 thoughts on “Burgundy parts

  1. Esti foarte frumoasa, si se vede ca esti o persoana care se implica tot ceea ce faci! Subiectul pe care l-ai abordat mi se pare foarte ineresant si merita ca fiecare dintre noi sa ne gandim putin la ce ai scris tu! Sunt de acord cu ideea ta, cred cu tarie ca frumusetea vine din interior si stilul inseamna arta si pasiune!

    Fashionbyladym.blogspot.com

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s