#WearPinkChallenge and little pleasures

DSCN2352DSCN2329DSCN2304

Nu putea sa se duca luna septembrie fara sa raspund si eu provocarii #WearPinkChallenge lansata de cei de la Harper’s Bazaar. M-a inscris in acest “carusel” o alta bloggerita pasionata de frumos, Deea, pe care o puteti urmari aici.Acestea fiind spune, provocarea este mai veche, dar a durat ceva pana sa ma hotarasc la tinuta perfecta. Deh, aveam de ales, ce sa fie oare ? Ce lucru roz sa aleg pentru a onora solicitarea ? Sacoul ? Botinele ? Geanta plic ? Fusta maxi din chiffon ? Insa, deschizand dulapul intr-o seara din cele trecute, am regasit puloverul roz din H&M, pe care l-am achizitionat din Paris iarna trecuta. Odata piatra de hotar trecuta, tinuta s-a compus de-a dreptul singura.

DSCN2341

Nu am vrut sa merg pe ideea de inocenta si copilarie, pentru ca aceste concepte simt eu ca nu ma (mai) reprezinta. Mai degraba am optat pentru o redefinire a delicatetii, dar si a fortei feminine (am combinat rozul cu negru doar..)

Tinuta a inclus rochie maxi H&M, precum si botine still by H&M. Esarfa amintire pariziana si plusul de culoare dat de geanta plic au inchegat intregul.

Si pentru ca se pare ca imi prieste rozul, am abordat acelasi puloveras fabulos si pentru tinuta de birou de astazi. Am abordat ziua instant intr-un mod mai optimist si m-am bucurat de deschiderea oficiala a unei noi cafenele Starbucks in Bucuresti (nu mai are nevoie de nicio prezentare, stiu).

2014-09-19 19.20.03DSCN2335DSCN2345 DSCN2346DSCN2363 starbucks opening2014-09-30 10.03.10 DSCN2364 DSCN2378

Si ce daca s-a dus luna septembrie..? Never say never.

Am raspuns in sfarsit frumoasei si ineditei provocari si o voi transmite mai departe catre Andreea de la MiuMiu,dar si Loredanei de la Fashion ON/OFF. Mes belles, de-abia asteptam tinutele !

Salutations à vous !

Advertisements

3 thoughts on “#WearPinkChallenge and little pleasures

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s