Dressed for the red lemonade

111

9

Mes belles, scriu aceste randuri cu gandurile plecate departe, la vacanta de vara, care acum pare atat de indepartata…aproape ca si cum nici nu ar fi fost. Ce n-as da, numai ca sa am parte de o alta, cat mai curand !

Fotografiile acestea sunt facute nu la mult timp dupa ce m-am intors din minunata vacanta de care m-am bucurat. Locatia este o terasa nou deschisa in Bucuresti, care nu are deloc un aer fancy sau turistic. Este pe o strada linistita, era aproape goala cand am fost eu si era locul perfect pentru citit in aer liber (ceea ce mi-am promis ca voi face data viitoare cand voi trece pe la Lokal). Pentru ca in timpul saptamanii nu apuc sa citesc decat in timpul drumului cotidian casa – birou – casa, cate o iesire de acest gen imi umple sufletul de incantare.

2 3 4

Am purtat rochia alba din Pull&Bear (de care sunt indragostita iremediabil), intr- combinatie simpla, relaxata, alaturi de balerini negri, geanta galbena si cateva accente aurii (ochelarii si ceasul).

5 6 7 8

10

In seara aceasta incep pregatirile pentru plecarea la Brasov, de maine dimineata (devreme rau!). Voi cum va petreceti urmatoarele doua zile ?

Salutations, mes belles !

 

Advertisements

7 thoughts on “Dressed for the red lemonade

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s