Eden

Postarea care poarta numarul 90. Peste nu mult timp, o sa ajung la postarea cu numarul magic 100…
Acum stiu ca Fashion In a Box nu a fost doar un moft, o idee pretioasa de moment. Pentru ca a intrat in a noua luna de viata, pentru ca imi este la fel de drag ca la inceput sa scriu, sa pozez si sa public, pentru ca ador ceea ce fac. Blogul nu este doar o activitate de timp liber, ci si una pe care o trec in CV, care ma defineste, care ma implineste. 
Creativitatea nu mi-a dat pace niciodata. Cand eram copila, ma visam pictorita, creatoare de moda, de parfumuri, de pantofi, de orice vreti/nu vreti. Daca o intrebati pe mama, va poate spune limpede cam cati saci (!) de hartii disparate si caiete de desen pline de haine colorate imaginate de mine a adunat de prin casa. Cat de rau imi pare ca acum nu le mai am, sa pot arunca o privire, sa apreciez cam la ce nivel de inteligenta creativa ma situam atunci.
Imi aduc aminte cum adunam de prin casa bunicilor, de prin casele prietenelor, ale croitoreselor : haine vechi, din materiale vaporoase sau stofe grele, resturi de tesaturi ramase de la vreun costum proaspat croit, perle, gablonturi, palarii, accesorii de orice fel…pentru ca ma apoi sa le potrivesc in fel si chip si sa scot din ele o tinuta. Cum furam pantofii cu toc, de oriunde imi ieseau in cale, dorindu-mi in secret si cu o anume fierbinteala sa “cresc si eu mare odata, ca sa pot sa ies pe strada cu tocuri….”.
Am trait o copilarie intr-o deplina liniste a sufletului, ceea ce mi-a stimulat impulsul de a crea, de a imagina. Imi dau seama de asta privind in urma acum, cand regret anii aceia si ma intreb naiv daca se vor mai intoarce vreodata. Acum sunt intr-o alta etapa…cea in care nu imaginez CE, ci CUM port. Cum combin, cum procedez ca sa pot fi alt om in fiecare zi. Pentru ca da, haina il face pe om, mes belles, desi credinta populara ne inoculeaza alta idee. Daca haina nu l-ar face pe om, atunci la ce foloseste multitudinea de magazine, tipologii, colectii si combinatii ? De ce mai purtam haine ?
Divaghez.
Va las cu acest set de poze facute intr-o sambata de vacanta, ca in copilarie, purtand tinuta relaxata si hoinarind pe strazi fara griji, pentru ca ma apoi sa ma retrag intr-un colt verde, linistit. Enjoy.

Am purtat o rochie de care sunt foarte mandra, pe cate am castigat-o la un concurs Divahair.ro, tenisii turquoise de la H&M, geanta Glow si ochelari Koton.

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe Facebook : https://www.facebook.com/OanaDaianaHamza si https://www.facebook.com/BoxesWithFashion, dar si pe Twitter : https://twitter.com/FashionInABox

Salutations, mes belles ! Thank you for reading this fashion box !
 

Advertisements

2 thoughts on “Eden

  1. Foarte tari pozele, esti super scumpica!! Rochita e minunata intr-adevar, ma bucur pt tine, si eu am castigat cateva chestii dragute de care sunt mandra 😀
    Frumoasa accesorizarea mint, ochelarii sunt geniali si te prind maxim!! ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s