Days full of colours

Asa, si ce daca ai venit, toamna…?
Caldura soarelui inca ne imbarbateaza, iar aceasta inseamna ca eu pot sa scriu astazi o postare de vacanta. Da, pozele din vacanta inca nu s-au terminat (poate si faptul ca nu reusesc sa postez in fiecare zi pe blog este de vina, caci daca nu aveam si alte lucruri de facut, terminat era pana acum sacul cu fotografii colorate, mes belles).

Aceste poze sunt facute chiar in a doua zi de concediu, insa prima de plaja in regim full time. Trebuie sa va spun ca nu m-am despartit de acest kimono azuriu in nici macar o singura zi din acea vacanta minunata. A fost campionul garderobei mele de plaja si vi-l recomand, nu doar pentru ca e stylish si este…altceva (pe langa clasicul pareo, de care personal m-am plictisit), dar si pentru ca va protejeaza macar putin pielea de impactul puternic al razelor solare, pentru ca va acopera elegant costumul de baie (daca sunteti mai pudice si nu va place sa defilati prin statiune cu aproape toata pielea dezgolita, cum e si cazul meu, de altfel) si de ce nu, pentru ca va acopera si micile defecte. Fiecare femeie are o parte a corpului sau pe care si-o uraste si nici eu nu fac exceptie de la aceasta (trista) regula.
Rochia este veche, din colectia Bershka din vara lui 2011. Oh, si este o arma de seductie garantata ! Sandalutele sunt din piele si inca mai pot fi gasite in magazinele New Look.
Va las cu fotografiile si va rog calduros sa imi lasati opiniile voastre sincere in rubrica de comentarii.
Feel free to express yourself.

Nu uitati ca ma puteti urmari si pe Facebook : https://www.facebook.com/OanaDaianaHamza si https://www.facebook.com/BoxesWithFashion, dar si pe Twitter : https://twitter.com/FashionInABox

Si nu uitati nici urmatoarea idee : cateva pagini dintr-o carte pe zi tin monotonia si plafonarea departe…!

Salutations, mes belles !

Advertisements

3 thoughts on “Days full of colours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s