Black feathered

Am devenit constienta de o chestiune care mi se intampla in mod constant…in timpul saptamanii de lucru mintea imi “lucreaza” la capacitate maxima si am spor nu numai la birou, dar si la lectura si imaginat tinute si asocieri de culori si detalii. Nu stiu insa cum se face, ca in weekend aceasta inspiratie ma paraseste aproape mereu.

Si uite asa ma trezesc in pragul iesirilor saptamanale in oras cu iubitul, care iesiri solicita pregatiri…solicitante. Ma regasesc in fata dulapului suspinand si oftand, incercand sa regasesc libertatea vestimentara a zilelor de vacanta si mi se pare ca nicio haina nu se ridica la inaltimea momentului si ca nicio combinatie nu poseda suficient fler. Sfarsesc aproape de fiecare data prin a potrivi ceva comod, adecvat contextului si timpului dedicat hoinarelii, iau aparatul foto, ma las in voia obiectivului si sper in adancul meu sa reusesc sa va inspir si de data aceasta.

Povestea s-a repetat sambata trecuta si iata-ma aici purtand o tinuta atat de…uni. Fusta albastra este dintr-o colectie Bershka mai veche, tricoul alb se gaseste acum in magazinele H&M (colectia H&M Conscious), colierul cu pene este tot H&M (era ultimul exemplar din magazin, hihi!), sandalele sunt inca de gasit in New Look (reducere), iar geanta este procurata anul trecut dintr-un magazin local din Bucuresti.

De data aceasta am mizat pe sandalele cu talpa groasa si colierul cu pene si le-am dat voie sa “faca” tinuta de weekend. Imi doresc sa fi transmis un mesaj pozitiv si va astept sa imi lasati impresiile voastre in pagina de comentarii a articolului, pe Facebook, dar si pe Twitter.

Salutations, mes belles !

Advertisements

6 thoughts on “Black feathered

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s