Black and White by Daiana

Ce mai zi lunga si astazi…! Clipele se aduna ciorchine si pleaca la plimbare intr-un loc din care nu mai revin vreodata, iar vara noastra cwea frumoasa este deja ajunsa la jumatate…
Iar eu mi-am zis azi “Ei, si ce, chiar daca sunt obosita dupa orele de birou, trece vara pe langa mine, eu in seara asta ies la pozat!”

Nu a trebuit sa il rog de doua ori, dragul de el m-a surprins in fotografii (si) de data aceasta. Ii multumesc pentru nesfarsita rabdare !
Deoarece de cateva zile sunt intr-o dispozitie de non culoare si de piese uni, pentru aceasta plimbare de seara am ales doua articole vestimentare despre care stiu sigur ca ati avut opinii incurajatoare.

Fusta cu insertii transparente m-a cucerit pe loc si va marturisesc sincer ca este foarte comoda si usoara, de parca nici nu as fi imbracata cu ceva atunci cand o port. O gasiti in magazinele Stradivarius, iar acum este la reduceri si are un pret foarte prietenos. Cat despre topul cropped (iubsc reducerile, treceti pe la Terranova), planuiam initial sa am unul inflorat, dar am obsevat prin oras ca un astfel de print e destul de comun, prin urmare m-am axat pe principiul “less is more” si am mizat pe negru. Unde mai pui ca da si un aer retro oricarei tinute…O voi integra cu siguranta printre must have-urile de vacanta la mare mult asteptata.

Iar dragostea mea pentru pantofii albastri deja o cunoasteti, este veche si v-am innebunit cu ea. Fara accesorii vizibile (in afara de perechea de cercei mici), am dorit ca piesele si croielile sa faca acest outfit.
Pana la urmatorul outfit, va anunt ca am deschis ieri seara un poll pe blog, il gasiti in dreapta paginii in chenarul negru. Abia astept sa vad raspunsurile voastre referitoare la tematicile pe care sa le abordez in viitor !
In plus, Fashion In a Box este acum prezent si pe Twitter la adresa https://twitter.com/FashionInABox (@FashionInABox).

Va doresc o seara minunata si o zi productiva maine.

Salutations, mes belles !

Advertisements

19 thoughts on “Black and White by Daiana

  1. Multumesc mult, Mihaela, esti draguta. Ti-am vazut astazi rochia verde pe blog, asa pe fuga, dar e pur si simplu minunata. Imi doresc una identica acum. Imi aduce aminte de o tinuta purtata de Kate Middleton acum 2 sau 3 ani, era o rochie verde de la Diane von Furstenberg, pentru mine e memorabila !

    Like

  2. Multumesc mult, Mihaela, esti draguta. Ti-am vazut astazi rochia verde pe blog, asa pe fuga, dar e pur si simplu minunata. Imi doresc una identica acum. Imi aduce aminte de o tinuta purtata de Kate Middleton acum 2 sau 3 ani, era o rochie verde de la Diane von Furstenberg, pentru mine e memorabila !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s