Because we love navy and pearl

Nu demult, cand m-am decis (in sfarsit) ca nu este suficient sa dau sfaturi fetelor care imi solicita opinia (“Ce ar trebui sa port?”), ci sa le si aplic mie insami mai intai – am decretat ca am nevoie si de lucruri de baza pentru garderoba, care sa asigure coeziunea intre piesele mai “rasarite”, mai diferite de culoarea si gustul comun. Cu greu m-am adunat si am reusit sa achizitionez in sfarsit acest tricou cu dungi, impreuna cu unul alb. “Cat de plictisitor….”, imi spuneam eu bosumflata….

….pentru ca doua zile mai tarziu sa ma felicit pentru alegerea inspirata. Cele doua piese ma ajuta cu succes sa revitalizez lucruri vechi din garderoba si sa le dau un binemeritat suflu nou. Cu siguranta le veti vedea in multe postari viitoare.
 Iar cand la aceasta adaug si un superb colier hand made din perlute cusute, desavarsesc potentialul unei simple bluze marinaresti de vara, transformandu-l intr-o declaratie de stil de etalat o zi intreaga.
Multumesc Amaliei Copcea, bloggerita din mainile careia a iesit aceasta minunatie de colier.
Am purtat astazi tricou din H&M (colectia actuala), shorts tot H&M (old collection – cred ca incepeti sa va plictisiti de obsesia mea pentru acest brand), geanta Stradivarius (la reduceri acum!) si colier hand made by Amalia Copcea.
Salutations, mes belles !

Advertisements

2 thoughts on “Because we love navy and pearl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s