All white for a special night

Cat am asteptat momentul acesta, ca sa scriu aceasta postare. Inca de dimineata am stiut : astazi am de gand sa ies si sa petrec putin timp doar eu cu mine, sa va scriu, sa citesc si sa desenez la colectia vestimentara al carei concept nu imi da pace de ceva vreme. Ati putut vedea deja pe pagina mea de Facebook un crampei din imaginatia care ma caracterizeaza in ultima perioada. Imi doresc ulterior sa si transpun material aceste idei de haine si sa vi le pot arata si “pe viu”, pe silueta feminina. 
Acum va scriu dintr-un un minunat loc al Bucurestilor de altadata, fosta Casa Angelescu, devenita un cochet restaurant. Palazzo Lido a.ka. Tratorria Buongiorno. Este un loc cu aer de Belle Epoque, care pastreaza acel farmec vechi al unor timpuri glamour de mult apuse. Este un rafinament din pacate uitat in zilele noastre, insa care pe mine ma face sa ma regasesc. Este cu adevarat acel tip de loc unde eu ma simt in largul meu si unde as reveni mereu cu mare placere. Imi aduce aminte de povestile cu printese ale copilariei si de filmele vechi.
Iar acum, in timp ce servesc un pahar de Chardonnay,  va las cu fotografiile tinutei de ieri, purtata cu ocazia cinei pentru aniversarea iubitului meu. Ma face fericita in fiecare zi si sunt norocoasa ca el este numai pentru mine.Sa aveti un weekend minunat !

Ce am purtat :
– fusta Stradivarius (colectia actuala – la reduceri in magazine!)
– camasa Asos
– sandale DePurtat
– colier hand made by me
Salutations, mes belles !

Advertisements

2 thoughts on “All white for a special night

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s