Those magnificent sandals

Soarele s-a lasat atat de asteptat saptamana aceasta in Bucuresti ! Chiar ajunsesem sa cred ca sunt nevoita sa “supravietuiesc” unei toamne nesfarsite, in plina luna iunie. Acum ma bucur de o vreme frumoasa, adecvata tinutelor lejere si fotografiilor frumoase. Am ales pentru aceasta postare sa scot din fundul dulapului sandalele din Stradivarius (colectie mai veche), un mult dorit cadou la aniversarea mea de anul trecut, dar care stau cuminti in raftul din spate al dulapului, pentru ca – da – pe cat sunt de frumoase, pe atat de incomode. Cate dintre noi nu avem o pereche de incaltari fabuloase, dar care isi pun amprenta asupra sanatatii picioarelor noastre…?
Si tot nu putem renunta la ele. Cinste inventatorului sau inventatoarei incaltamintei cu toc, desi ucigatoare, ne face pe noi, femeile, sa ne simtim cu adevarat ca niste printese, asemanatoare acelora din cartile de povesti care ni se citesc in copilarie la capatai. Lumea parca se vede in alt mod atunci cand suntem la inaltime, nu ?
Revenind, pentru ca am vrut totusi lejeritate, am reactivat din nou o mai veche pasiune a mea si am tinut neaparat sa port acest kimono. Este perfect, comod, racoros, elegant si minunat. Si Albastru.
Un weekend frumos sa doresc, bucurati-va de soare si de pasiunile pe care le aveti !.

Am imbracat ieri kimono-ul H&M (colectie actuala), sandale Stradivarius (old), top Terranova (old) si fusta no brand, veterana in garderoba mea. Colierul este din Glow si se gaseste in magazinele lor in acest sezon.

Salutations !
Advertisements

4 thoughts on “Those magnificent sandals

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s