A life in colours

De cand soarele a devenit o realitate cotidiana si evidenta, refuz sa mai ies din casa purtand exclusiv negru sau alte tonuri inchise, avand ca singura pata de culoare eventual un ruj colorat sau un lac de unghii “tipator”.

Primavara este momentul perfect pentru mai mult, mai bine, mai frumos.

De ce sa nu indraznim sa arboram culoarea, atata timp cat magazinele sunt ticsite de articole vestimentare roz, rosii, fuchsia, galben, verde, orange, purple, albastru – in toate nuantele, tonurile si combinatiile imaginate vreodata de mintea umana ?

Daca ne vine greu sa iesim din zona de confort a tonurilor neutre, putem incepe prin a insera cate un item colorat. Daca purtati o tinuta office tipica – camasa alba si fusta/pantalon sau sarafan  – adaugati cate un element supriza.

Fiti inovatoare si luati o pereche de pantofi colorati, cu toc mic sau mediu. O esarfa multicolora sau monocroma, dar neaparat expresiva. Un colier statement. Un inel statement. O curea deosebita. Un sacou colorat. Nu le amestecati insa pe toate in aceeasi tinuta ! Unul sau doua astfel de obiecte magice sunt suficiente.

Si iesiti din rutina obositoare si terna a blugilor si pantalonilor negri sau maro pamantiu, fara forma si fara personalitate. Purtam din cand in cand o rochie vaporoasa vara si una din material mai gros, dar…colorata, daca e primavara mai rece.

As merge pana la a va recomanda o rochie rosie, purtata “cuminte” langa ciorapi si pantofi negri sau nude. Ne permitem si o astfel de declaratie de stil, macar vinerea, cred eu.

Photo source : http://www.thefashionpolice.net/
Astazi m-am (re)dedicat si eu suprematiei culorilor. Simt primavara.
Mi-am facut manichiura intr-o nuanta de fuchsia. Si am asteptat aceasta zi in care Zara Romania a deschis serviciul de online shopping pentru a-mi comanda in sfarsit minunatele…
Iata si dovada incontestabila !

 Si pentru ca tot imi doresc ceva galben pentru garderoba mea, am ochit un ceva frumusel, dar inca nu sunt sigura daca e cazul sa fac o noua achizitie din Zara sau sa astept si alte noutati.

Ce parere aveti, ati purta rochia aceasta ca un soare ?

Inaugurez de asemenea astazi o noua tipologie de postare. Avem deci articolul de astazi si citatul aferent :

Fiti elegante, fiti colorate !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s