Paris will be Paris

Parisul reprezinta pentru mine nu doar un “trebuie-sa-il-vad”, ci o nazuinta. Nu m-as fi putut desavarsi ca om fara sa il vad si fara a gusta din dulceata civilizatiei si a artei de a trai specific frantuzeasca. Ma aflu deja de trei zile aici si desi deocamdata cea mai mare parte a timpului meu este ocupat de serviciu, diferenta de cultura o resimt din plin. Iata-ma acum cu visul implinit. Asa ca pana in weekend, cand voi putea face mai mult turism si implicit mai multe fotografii, nu imi ramane decat sa astern aici cele cateva impresii pe care le-am adunat pana acum. Din perspectiva de fashion si de stil de viata.
Ma frapeaza faptul ca frantuzoaicele sunt cu adevarat frumoase si elegante, fara sa aspire totusi la titlul de Miss Universe. Desi suntem in ianuarie, ele poarta fara niciun fel de probleme balerini – atat in timpul liber, cat si la birou, pe care ii asorteaza la paltoane elegante sau jachete texturate, ori cu care construiesc tinute all black foarte reusite. Incep sa imi doresc si eu sa pot iesi din vesnicele cizme 🙂
Si sunt atat de frumoase pentru ca mananca sanatos. De la un restaurant de familie banal din Montmartre, pana la cantinele corporatiste din La Défense si restaurantele elegante ale orasului, vinul bun, fructele, tartele cu fructe, sucul natural de citrice, brazeturile, salatele, iaurturile si carnea slaba de pasare – nu lipsesc. Deja m-am molipsit de felul lor incredibil de a se hrani si marturisesc faptul ca imi place !

Blanquette de veau et riz basmati

“Vin du moment” si tarta cu prune. Proaspete, acrisoare, perfecte !
   
Sediul Société Générale din La
Défense

La Défense Grande Arche

Seara in La Défense


Si pentru ca nu puteam incheia seara doar intr-o nota simpla de lifestyle, va arat si ultima achizitie, una din acelea pe care le listam la inceputul lunii intr-un alt articol :

Zara pointed ballerina shoes

Va plac ?

Daiana H.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s