Blue blazer, true love

Da, chiar asa, de ce sa ma abtin ? Nu e ca si cum as cumpara ceva doar de dragul de a tine acel ceva in sifonier, aruncandu-i din cand in cand, ulterior, cate o privire languroasa. Si lasandu-l uitat, cu eticheta atarnata, sa se aseze praful pe ea. De multe ori, eticheta aceea nu rezista mai mult de…cateva ore. Pentru ca imediat iau la purtare noua achizitie.

Cautand eu de ceva ani un blazer intr-o culoare…regala…ati ghicit, albastru – si tot asteptand sa apara cel ideal, m-am resemnat la un moment dat si am zis “Let it go, candva o sa il gasesc”. Apoi, zilele acestea am citit un articol recent al uneia din fashion blogger-itele mele preferate (multumesc, Irina Markovits ! ) si in atentia mea a revenit blazerul colorat.

Tot intamplator, intru in aceasta seara pe site-ul Mango. Trebuie sa recunosc faptul ca pana acum nu am dat prea multe sanse acestui brand, de fapt cam niciuna. Nu era insa timpul pierdut chiar definitiv si, victorie, am gasit sacoul perfect. In nuanta perfecta de albastru. Iubitul meu s-a declarat absolut incantat si m-a incurajat sa il cumpar pe loc si sa nu il pierd. Si iata comanda mea din aceasta seara, pe care urmeaza sa o ridic in cateva zile :

Aceasta minunatie vine in “ajutorul” colectiei mele must have de sacouri colorate, pe care deja am inceput sa o construiesc. Deocamdata am unul roz bonbon, in curand urmeaza si hainuta minunata de mai sus, iar ulterior vreau sa mai tai de pe lista si unul galben, unul rosu, dar si unul din tweed.
I’m so happy ! Mereu sunt incantata cand imi gasesc ceva frumos, mai ales dorit de mult timp ! Nu mai pun la socoteala si surpriza placuta pe care am avut-o intrand pe site-ul Mango, unde am remarcat ca imaginea brand-ului este nimeni alta decat Miranda Kerr 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s