Paris, je t’aime(r)(ai) !


Eh bien, am revenit 🙂

Cred ca titlul postarii de astazi va spune tot ce ati vrea sa stiti mai nou despre mine. Da, Parisul ma asteapta incepand cu sfarsitul acestei luni. Mi se indeplineste in sfarsit visul de a cutreiera strazile uneia dintre capitalele modei, cu ocazia unui training pe specializare pentru jobul meu. Orasul va fi al meu pentru cateva saptamani bune, de fapt…..al nostru, pentru ca voi avea grija sa postez cat mai des si sa va arat cat mai multe minunatii vestimentare, arhitecturale si culturale.

Am primit vestea ieri si de atunci sunt intr-o continua efervescenta, pe care abia asteptam sa o impartasesc si cu voi. Am si inceput sa imi creez in minte bugetele alocate shopping-ului si vizitarii monumentelor atat de cunoscute si dragi mie doar din carti si documentare – pana acum. Voi incerca sa imi dedic tot timpul liber exclusiv modei si culturii si sa absorb ca un burete toata informatia vizuala care imi va fi oferita.

Si bineinteles, pentru ca tot intram in perioada minunata a reducerilor la colectiile de iarna, am si inspectat site-urile retailer-ilor de street fashion si am ales pentru dulapiorul meu cateva “tinte” de vanat si adus in Bucuresti, la intoarcere. Pentru ca deja se stie care este raportul dintre reducerile practicate la noi si cele care se gasesc in strainatate.

Si…am pentru voi si mine o pereche de balerini Zara, cu bareta in jurul gleznei, exact de genul celor pe care ii purtam in copilarie in scoala primara, dar ceva mai classy si mai adaptati varstei mele. Sper sa isi faca un loc in bagajul pentru zborul Paris – Bucuresti :Urmeaza pe lista mea de dorinte o alta pereche de pantofiori, cum credeti..? Albastri, naturellement. Tot cu barete, trebuie sa recunosc faptul ca nu am incaltaminte cu barete in dressing, situatie care trebuie remediata rapid. Unii cu toc mediu, purtabili la drum mai lung, tot din rafturile Zara.

Siiii…cireasa de pe tort, pastrata la finalul intalnirii noastre din aceasta seara. Stiti voi, eu inca mai pastrez flaconul gol al primului meu No. 5 de la Chanel, primit cadou acum cativa ani si procurat de la un butic Chanel din Londra. Se cere o reinnoire a stocului de No. 5, cea mai frumoasa si mai reala aroma feminina din lume, in opinia mea. Cu siguranta ii rezerv un loc de cinste in geanta de intoarcere….

Acestea fiind spune, imi doresc sa nu va fi obosit deja cu entuziasmul meu fashion, pentru ca aceasta e reactia mea constanta atunci cand aflu ca urmeaza sa plec intr-o calatorie 🙂

Pana la data plecarii, poate ma ajutati cu ceva sugestii ? Unde sa merg la shopping in capitala franceza ? Dar la un restaurant bun ?

O seara si experiente minunate ca ale mele va doresc !

Advertisements

4 thoughts on “Paris, je t’aime(r)(ai) !

  1. Felicitations ma cherie! Capitala modei ❤ ❤ Ti se potriveste si sigur o sa te intorci de acolo cu multeeeeeee lucruri noi :* Julie

    Like

  2. Felicitations ma cherie! Capitala modei ❤ ❤ Ti se potriveste si sigur o sa te intorci de acolo cu multeeeeeee lucruri noi :* Julie

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s