O viata in cutii

Pentru ca toata viata mea, cel putin de pana acum, s-a desfasurat in cutii. De toate soiurile. Apartamentul parintilor, scoala, liceul, biblioteca, sediile companiilor unde am lucrat sau lucrez – toate sunt niste cutii…existentiale. Deci si pasiunea mea pentru moda tot intr-o cutie a inflorit. 🙂

Tot in cutii tin cu mare grija depozitate toate perechile mele de pantofi, sandale si balerini. Bijuteriile pe care le strang inca din liceu se odihnesc si ele in cutii si cutiute de diverse culori si marimi. Pe unele le-am putut astfel oferi surorii si verisoarei mele, de varste mai mici. Pe altele le port si acum.

Astfel, daca va intrebati de ce “Fashion in a box” si nu in orice altceva, va raspund in aceasta postare de debut. Pe care o “coc” de aproximativ o saptamana, de cand am luat decizia de a arata lumii ce am adunat in materie de idei, hainute, dorinte si nazuinte – dar pe care vi-o arat acum, cu emotii si cu temeri. O fotografie postata pe Facebook acum cateva minute de o prietena buna mi-a oferit imboldul de care aveam nevoie si contine un mesaj care zice cam asa : 

“Do not give up, the beggining is always the hardest.”

 Si va arat si acele cutii care contin item-uri definitorii pentru garderoba si personalitatea mea. Micile placeri vinovate, visate noaptea si cumparate a doua zi fara a mai sta pe ganduri. Si cutiile care le adapostesc, ce sunt cadouri de la doua dintre cele mai importante persoane din viata mea, mama si sora mea.

Promit sa va arat astazi sau maine si primii mei pantofi albastri 🙂

Daiana Hamza, corporate girl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s